Vi har tatt et stort skritt videre som klubb med Kenneth Webb på laget!

Kenneth Webb ankom Asker i midten av august 2019, og gikk fra flytoget og rett til hallen der han holdt camp for en horde barn og unge. Asker Aliens hadde fått sin Mr Basketball for to år. Avtalen var en to års kontrakt med varighet frem til juni 2021. Asker Aliens skal nå legge det videre grunnlaget for ytterligere vekst og tyngde innen norsk basket, og skal delta i NBBFs klubbutviklingsprosjekt de neste to årene. Kenneth Webb er i prosesser om nye utfordringer, og kan skilte med å ha ledet et av Norges sterkeste BLNO-lag i denne perioden, ha vært en viktig brikke i etableringen av Aktive lokalsamfunn på Landøya ungdomsskole. Han hadde dessuten en imponerende turne med sin egen idé: «Webb on the Road»  og tok imot mer enn 500 barn og unge under Camp Borgen i fjor sommer!


Bildetekst: Etter seier i kvartfinalen mars 2020.

På tross av avkuttede sesonger har vi altså fått til MYE disse to årene. Elitesatsingen på herresiden hadde begynt å reise seg etter en vanskelig overgang etter sesongen 2017/2018, og for å få fart på den skulle Webb gå inn som head coach og sportslig ansvarlig, med ansvar for diverse sosiale prosjekter. Han har lykkes. BLNO herrer har helt andre utsikter nå enn da coach Webb tok over i 2019. Og klubben står totalt sett sterkere på flere områder, blant annet i rollen som en viktig sosial aktør i lokalsamfunnet. 


Laget sesongen 2020/2021

Foto: Line Seyffarth

Nå ønsker vi LYKKE TIL videre som head coach for nye lag og nye utfordringer. TAKK for ditt engasjement(!), for raushet og kompetanse. For din lune humor og poengterte replikk, for alle timer i hallen med et våkent og interessert blikk på unge, eldre, ambisiøse, ivrige eller godt etablerte spillere.🏀🏀


Foto: Marianne Maja Stenerud