Møt lederen for Aliens´ nystartede junior-akademi!

Den amerikanske elitespilleren og personlige treneren Joshua Hart blir leder og trener på Aliens junior-akademi. Og han gleder seg til å trene nettopp deg! 

Denne høsten etablerer Asker Aliens det som trolig er Norges første basketball junior-akademi for barn og unge mellom 10 og 16 år.

Klubbens mål er at tilbudet skal skape både spilleglede og mestring, og gi barn og unge som har lyst til spille (mer) basketball en mulighet til nettopp det. Leder og trener for å drive og utvikle akademiet er den amerikanske elitespilleren Joshua Hart, som til daglig bruker navnet Josh.

- Jeg er svært takknemlig overfor Aliens som tør satse på denne plattformen for å lære bort basketball til barn og unge. Jeg var heldig som hadde gode rollemodeller da jeg vokste opp, og jeg håper jeg kan være det samme for hver og en av barna som vil gå på junior-akademiet. Mitt mål er å ikke bare lære dem basketball, men også kunnskap de kan ta med seg videre i livet. Alle er velkomne til mine treninger, uansett nivå, sier Joshua Hart.

Fra sesongen 2017-2018 da Josh Hart spilte for Aliens sist, og var blant dem som tok laget til sluttspillfinale. Her fra den andre finalen mot Kongsberg Miners. Foto: Erik Berglund

BRED KOMPETANSE OG INKLUDERENDE STIL

Som profesjonell basketspiller har Josh både ledet og deltatt i mange camps i Europa, Asia og i USA de siste ti årene. Han har derfor et svært godt grunnlag for å med å organisere, drive og utvikle Aliens junior-akademi.

Bildetekst: Josh Hart spilte flere år som profesjonell i Tyskland.

- Vi er skikkelig fornøyde med å få Josh Hart ombord som trener og leder av akademiet vårt. Hans kompetanse og inkluderende måte å være på gjør at barn og unge kommer til å føle seg sett og ivaretatt. Ikke minst, de kommer til å ha det gøy og lære masse, sier Vigdis Hvaal, Asker Aliens´ prosjektleder for akademiet.

- Dette ser ut til å bli veldig gøy og spennende, og jeg gleder meg til å starte første uken i september. Hjertelig velkommen! smiler Josh.

Her kan du lese mer om junior-akademiet, og melde deg på.


Ellers så kan du melde deg rett inn her: https://club.spond.com/landing/signup/abc?fbclid=IwAR2O2d1PujvCPwy_ZuMaeZNzv-DKEzHlF70uCSMC6FNbl65Lt3mvDMOrS_w

Josh Harts treningsfilosofi: "If it does not challenge you, it will not change you."

Asker Aliens - sammen for et aktivt og inkluderende samfunn

Foto: Marianne Maja Stenersen