LEIKVOLL C - VÅR NYE HJEMMEARENA❤️JAAAA! Endelig har vi i Asker en fantastisk arena for ballidrett - og ikke minst for nettopp vår idrett.

Hallen  er topp utstyrt på alle områder med et velutstyrt styrkerom, den har en imponerende hallflate, det er hele ni meter under taket og hallen er tilpasset et publikumstall på nærmere 1500 personer! Nå er det opp til oss å fylle hallen, og det jobber vi med å få til. 

For the love of the game!🖤💛


Følg lenken og få et inntrykk av den nye hallen.

Video og redigering ved T. Brustad, Asker Aliens


Hallen var våren 2020 bestemt til å ha kombielastisk gulv,, men da gjorde vi i Asker Aliens opprør (https://www.budstikka.no/basket/basketklubb-steiler-over-nytt-gulv-i-leikvollhallen/600696!/). Et kombielastisk gulv på alle hallflater i Leikvollområdet og kun Vollenhallen som eneste hall med parkett ville bety slutten på vår tid som eliteklubb. Etter et kort, men tydelig oppgjør der politikerne ble gjort oppmerksomme på konsekvensene av valget om kombielastisk gulvflate og hvordan dette IKKE hensyntok kravene fra FIBA og særforbundet NBBF, har det vært et fruktbart, demokratisk orientert samarbeid mellom Asker kommune, Viken fylkeskommune og idretten.


Det har vært en lang, nitidig og omstendelig prosess frem til ferdigstillelse av den hallen som åpner om få dager. Vi er glade for at vi har fått være med på å påvirke og bidra innenfor de rammene som er gitt prosjektgruppen fra politisk hold. Det er i den forbindelse på sin plass å takke spesielt Mette Kringen og Bjørn Erik Olsen for god oppfølging og inviterende samarbeid fra kommunen sin side, takke Asker Skiklubb håndball ved spesielt Iko Igor Koprivica for sportslig kompetanse og veiledning og tett samarbeid som idrettskollega. Asker Idrettsråd ved Gry Elisabeth Garlie har som alltid bidratt med diplomatiske løsninger og tydelig rådgivning, og heldigvis for oss som klubb, kom Stian Emil Berg inn som et frisk pust i Asker Aliens juni 2020 med ideer, engasjement og satte fart på oss alle sammen. Med hans stemme inn i gruppen fikk vi andre, svært viktige perspektiver med i avgjørelsene. GUI og Vollen Idrettshall ved Roar Sundbø og hans team har lagt til rette for oss i Vollenhallen denne venteperioden.  Det er vi veldig takknemlige for. 


Senhøsten 2021 inviterte styret klubbens medlemmer og støtteapparat til en spleis for å dekke inn kostnader ved profilering av gulvet i denne nye hallen. Vi fikk inn rett i underkant av 40 000,- som er akkurat nok til å dekke maling av logo og fargesetting av områdene under kurvene. Slik bidrar frivilligheten direkte til forsterke idrettsopplevelsene! Hallen gjør seg i svart og gult. Bare vent og se -) 


TAKK til alle!


Formell og høytidelig åpning av hallen var tenkt lagt til 15. januar 2022, men må grunnet koronarestriksjoner utsettes noe. Vi kommer tilbake til ny dato. Første elitekamper går av stabelen i ny hall den 15.01.22. 


Her kan du se Budstikkas bildeserie fra Leikvoll C: 

https://www.budstikka.no/a-aa/bli-med-inn-i-nye-leikvollhallen/677777!/


Her er en bredere presentasjon med intervju med prosjektleder for Leikvoll C, Mette Kringen, ansvarlig fra kommunen sin side, Bjørn Erik Olsen og styreleder i Asker Aliens, Monica Kaasa: https://www.budstikka.no/basket/slik-blir-den-nye-storstuen-til-asker-idretten/677086!/