Gratis og gøy basketcamp på Borgen i juli!

Asker Aliens har blitt tildelt prosjektmidler gjennom Gjensidigestiftelsens utlysning «Noe å glede seg til i sommer». Derfor har vi gleden av å invitere alle barn og unge i Asker til gøy&gratis utendørs basketcamp på Borgen i hele juli. 


Coach Ken Webb er en av Norges beste trenere. Han står i spissen for et trenerteam bestående av erfarne barne- og ungdomstrenere som gjerne vil henge med deg på den doble utebanen ved Borgen ungdomsskole.Campen finner sted alle hverdager fra 1200-1600, fra og med 29. juni til og med fredag 31. juli.

- Jeg gleder meg skikkelig til å henge med barn og unge i alle aldre som har lyst til å fyre avgårde noen skudd, drible og kanskje til og med spille litt. Alle er hjertelig velkomne! Vi skal bare ha det gøy, sier coach Ken Webb

Dette er for deg som har lyst til å ha det gøy og tulle rundt med en basketball. Dette er for deg som har lyst til å ha det gøy og å lære litt basketball. Dette er for deg som har lyst til å ha det gøy, allerede spiller basketball og har lyst til å bli bedre. 

Vi låner ut baller og de ivrigste får en liten premie.

Fra venstre Lucia Ruiz-Galvanos, coach Ken Webb, Daniel Ramsfjell. Lucia og Daniel har erfarne trenere for barn og unge. Coach Webb har trent barn og unge i snart 30 år. 

Vi er veldig glade, stolte og takknemlige for at Gjensidigestiftelsen har valgt å støtte vårt konsept på Borgen i sommer. Dette er tilbud til alle som er hjemme i hele eller deler av sommerferien. Vi håper alle barn og unge vil komme og henge med oss, uansett om du kan spille basketball eller ikke. Foreldre må gjerne komme og ha det gøy med barna sine også, smiler styreleder Monica Kaasa i Asker Aliens

Kom og heng med coach Ken Webb og hans team! Sees på camp Borgen!

Vi følger gjeldende smittevernsregler.