Gratis basketcamp i sommer ute ved Borgen


Også denne sommeren kjører vi nærmest vegg-til-vegg med camper og aktiviteter. Her finner du informasjon om våre gratistilbud!

GRATIS BASKETCAMP UTENDØRS PÅ BORGEN I HELE SOMMER I UKE 26-32

Fra og med uke 26 til og med uke 32 kan alle barn og unge i Asker henge med våre trenere på Camp Borgen hverdager fra 12-15. Her er det ingen påmelding, du bare møter opp. 

Du låner ball av oss hvis du ikke har. Vi spiller, har leker og konkurranser. Tilbudet er gratis. 

Du må huske vannflaske og matpakke. Det er dessverre ikke tilgang til toalett. 

I år er en av hovedtrenerne Ludvig Bergh og Filip Kaasa . De er veldig dyktige trenere, og kjempeflink med barn og unge. Ludvig og Filip får støtte av dyktige assistenttrenere fra Asker Aliens. 

Første dag er mandag 24. juni. Siste dag er fredag 9. august. 

Tilbudet passer best for barn og unge 6-25 år. Tidligere år har de fleste vært i alderen 6-17-ish. 

Campen er ved utebanene ved Borgen ungdomsskole. 

Banene er nye og det er fint område å henge i rundt. Det vil bli mulighet enkelte uker å trene inne dersom været er for ille. Primært er dette en utecamp. Det er jo sommer. 

VELKOMMEN!


STREET BASKET  VED RISENGA!


Vi tilbyr " street basket"(frem til skolestart) 1700-1900 tirsdager og torsdager fra og med uke 28 til og med uke 32 ved Risenga Ungdomsskole. Dette tilbudet passer nok best for de litt større barna, kanskje 10 og eldre? Men det er bare komme og sjekke, så ser vi hva vi får til. 

Aktivitetene ledes av Asker Aliens ungdomstrenere, og Ludvig Bergh vil være en av hovedtrenere også her. 

Også her kan du låne basketballer. 

Kurvene er rett på venstre side av ungdomsskolen på Risenga.I uke 26 og 27 har vi streetbasket i Heggedal ved Hovedgården Ungdomsskole fra 17:00 til 19:00

VELKOMMEN!


ASKER ALIENS TAKKER GJENSIDIGE-STIFTELSEN, OBOS-STIFTELSEN OG ASKER KOMMUNE FOR MULIGHETEN TIL Å GJENNOMFØRE VÅRE GRATIS, POPULÆRE TILBUD OGSÅ I ÅR. UTEN DEM, INGEN CAMP!!