"DNB-Skuddet" på alle elitekamper på hjemmebane fremover

Under elitekampen for menn lørdag 24.09.22 var det premiere på vår nye konkurranse i pausen mellom omgangene, nemlig DNB skuddet. En heldig person ble trukket til å prøve å treffe fra midtbanen


Foran 300 personer var det en voksen, tidligere Persbråten-spiller som fikk prøve seg, Morten. Han hadde med seg sin lille datter til kampen. Han valgte det setet der Asker Aliens lagt en lapp, som ga ham mulighet til å fyre av et skudd og å (prøve) treffe fra midtbanen.

Nå lørdag var det 1000 kroner i potten fra DNB.

Halvparten skal gå til skytter, resten til Asker Aliens mangfolds- og inkluderingsprosjekter ved en rekke skoler i Asker. 

Asker Aliens jobber strukturert og systematisk med å bruke idrett som verktøy for å integrere og inkludere barn og unge

- DNB er stolte over for å kunne gi tilbake til lokalsamfunnet gjennom å støtte Asker Aliens i sitt arbeid med barn og unge. Aliens’ elitespillere er blant dem som jobber aktivt med mangfold og inkludering, og er således viktige rollemodeller. Og så liker vi også å kunne skape litt ekstra spenning på elitekampene fremover, sier Christine Skottene i DNB.

Frem til sluttspillet i mars/april er det 27 hjemmekamper til sammen for begge våre elitelag. På alle disse kampene vil en person få den muligheten til å ta «DNB skuddet». Hvis man bommer, så går pengene inn i den videre potten. 

Når noen treffer begynner vi på 1000 kroner igjen.

Det vil si at potten kan vokse til omtrent 27.000 kroner – HVIS INGEN TREFFER før siste kamp. Da går 10 000 kr (maxgrense til skytter) til den som treffer og resten til Asker Aliens mangfoldsprosjekter.

- DNB tok vår utfordring om å støtte «Midtbaneskuddet» på strak arm utover deres ellers brede støtte til oss i Aliens. Vi i klubben er veldig takknemlig for deres anerkjennelse av det arbeidet vi gjør for barn og unge. Nå blir det spennende ikke bare under selve kampen, men også i pausen,  sier Mette Kjærsund, daglig leder i Asker Aliens.

Hun legger til at klubben nå jobber aktivt for hele tiden gjøre kampene så fristende som mulig for at Askerbøringer skal oppdage hvilken fantastisk underholdning elitekampene er. 

Neste kamp er allerede nå lørdag 1. oktober kl 17.00, og da er potten på 2000 kr. 

For gjett hva – Morten traff ikke på sitt forsøk