Basketskolen – for deg som satser neste sesong også!

Det er en grunn til at Basketskolen fortsatt lever i beste velgående etter 40 år. Den tilbyr Norges BESTE baskettilbud i konsentrert form for deg som vil bli enda bedre i basket, noe et vell av ambisiøse og basketglade barn og unge har fått erfare og gleden av å oppleve. Også i år er landets beste trenere og BLNO-spillere samlet til å ta seg av DEG og utvikle dine FERDIGHETER på basketballbanen. Du har vel tenkt til å bli med!?På Basketskolen kan du:

  • Spille basket ;-)
  • Bli trent av noen av landets beste trenere, både innen landslag og BLNO, samt profilerte BLNO-spillere
  • Møte andre basketspillere du sikkert har møtt gjennom sesongen eller venner fra fjorårets basketskole
  • Delta i et større basketfellesskap og få en god dose treningsglede
  • Oppleve det å være på leir, borte fra foreldre, men samtidig være i trygge omgivelser med andre jevnaldrende og delta i sosiale aktiviteter både på og utenfor basketbanen


I Asker Aliens har vi tradisjon for å delta med mange deltakere – og i år satser vi på rekord i antall påmeldte.

Lurer du på hvordan det er å være på Basketskolen, kan du lese litt om hva Tobias og Filip som har deltatt de siste fem årene sier om den her: 

 

Lurer du fortsatt på om DU bør delta?

Da vil antakelig en presentasjon av noen av trenerne overbevise deg!


Pål Berg – nåværende trener for EB, 2002-kullet med lang fartstid som trener i norsk basket, både på junior, senior-,elite- og landslagsnivå.  

Mark DiGiacomo – leder blant annet avdeling for spillerutvikling i Norges Basketballforbund og er trener i Skjetten basket. Han spilte selv på toppnivå i Norge i mange år.

Mathias Eckhof – nåværende trener for Bærum basket – herrer, landslagstrener for U23. Han har mottatt diverse priser og utmerkelser som trener og deltatt som assistenttrener i OL og VM med Nigeria og Angola.

Rolf Halvorsen – merittert trener og spiller, nåværende idrettssjef i Bærum kommune og trener for Asker Aliens G15. Rolf underviste også tidligere på basketlinjen på Wang gymnas.

Magnus Midtvedt – en av BLNO-ligaens beste pointguarder og lærer i toppidrett ved Asker videregående skole

Brødrene Stien 1: Basketskolens grunnleggere og som har preget norsk basket både som trenere, spillere, støttespillere i mer enn 40 år. 

Brødrene Stien 2: Anders og storebror Espen begynte sin basketballkarriere i Asker Aliens og har gjort stor suksess og markert seg på banen i en årrekke. 

Per Tøien: assistenttrener for Bærum Basket – herrer  og landslagstrener i en årrekke som har løftet frem mange talenter i norsk basket.

Djo Loo Yele – en av BLNO-ligaens mest markante skikkelser i rollen som forward på Asker Aliens og en klar favoritt både blant spillere og publikum.

... og flere.Les mer om Basketskolen, se bilder fra tidligere år og finn ut hvordan du melder deg på her: Basketskolen

Vi minner om at Asker Aliens har mottatt et stipend fra Indra Navia som det kan søkes om støtte fra til denne typen aktiviteter. Send forespørsel med begrunnelse til post@askeraliens.com