BACK in BLACK (and yellow)!

#4 - ANDERS STIEN

Anders Stien er tilbake i sin syvende BLNO-sesong for Asker Aliens. Vi jubler!

Head coach Kenneth Webb er svært entusiastisk: "Anders will bring us an experienced, skilled player that will help us as we battle in our last 11 games to move up in the standings. In my time in Norway Anders has been a great player whom I'm looking forward to working with", sier Webb.

Sist Anders spilte for Asker var sesongen 2017/2018, mens han i fjor spilte for Centrum Tigers. 


                                             Foto: Marianne Maja Stenerud


"Vi er stolte og svært glade for at han bestemte seg for å spille for moderklubben denne sesongen, og vi ser frem til å se ham på banen mot Bærum Basket lørdag 4. januar", sier styreleder Monica Kaasa.

Dette sier Anders selv om å komme tilbake til Asker Aliens:

"Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Asker, det er klubben som alltid har stått nærmest mitt hjerte og kommer alltid til å gjøre det. Jeg har opplevd så utrolig mye i klubben både som gutte-, junior- og seniorspiller", sier han. 

Anders er kjent for sine presise, lange og gode skudd. Han er en skikkelig trepoengsterrorist for motstanderlaget. Nå er vi spent på hvordan han balanserer sine ferdigheter inn i det  eksisterende laget. Selv sier han følgende:

"Jeg håper å kunne ta en rolle som en av lederne på laget, å kunne bidra til å gjøre alle rundt meg bedre og også kunne gi enda mer stabilitet i spillet slik at Asker blir et lag å regne med i sluttspillet."


                                        Foto: Espen O. Hildrup, www.hildrupphoto.com 


VELKOMMEN tilbake, Anders!


Fun facts om Anders

1) Tok basketlinjen på Asker vgs.

2) Ble kåret til MVP under Nordisk Mesterskap som U18-spiller i 2008, året Norge vant Nordisk Mesterskap. Dette er enestående i norsk basketballhistorie.

3) Han har spilt på alle landslag, U16, U18, U20 og seniorlandslag.

4) Han har fem NM-gull å vise til, tre som spiller for Asker Aliens, to som spiller for Centrum Tigers. 

5) Ryktet vil ha det til at han kan sitte på rumpa på midtbanen og likevel skåre. 

6) Han spiller i år med #4 - samme som både mor og far Stien har spilt med tidligere.

7) Han er broren til Espen Stien - også tilbake med klubbtilhørighet til Asker, sønnen til Jan Stien, nevøen til Dag Stien - og ja, alle disse møter du på basketskolen om du lurte på det;-).