Asker Aliens - unike i Norge!

Asker Aliens er Norges tredje største klubb og har et helt unikt tilbud med lag for de helt unge til veteran for begge kjønn. Ingen andre klubber i Norge kan skilte med samme tilbud. 


Dette kom frem da Norges Basketballforbund presenterte tallene for 2019.  Vi har 366 medlemmer, og tallet øker for hvert år.

La oss være skikkelig stolte av klubben vår! Sjekk bare her.


Asker Aliens har:

Økt fra fire til ti(!) easybasketlag (opp til og med U13) denne sesongen.

Lag i alle aldersgrupper på guttesiden, G14 til og med G19 og 2M.

Lag i flere aldersklasser på jentesiden med J14 og J17, 1K og veteran.

Dessuten lag på både dame- og herresiden i elitesegmentet BLNO.


Asker Aliens tilbyr også: 

Ukentlig tilbyr vi gratis aktivitet for mellom 60 og 100 barn på Hagaløkka skole og Rønningen skole gjennom INKLU-basket. Trener er vår egen Coach Webb. Disse barna er ikke med i medlemstallet.Aliens´suksesser:

Vi hevder oss nasjonalt med spillere på landslag, i serien og i Norgesmesterskap for både bredde- og elitelag. Asker Aliens markerer seg med mange gullmedlajer i NM for både jenter, gutter, menn og kvinner, flere sølv og en rekke seriemesterskap. Ikke minst ser også fremtiden lys ut for mange av våre ambisiøse lag foran 2020/2021-sesongen!


Aliens ser fremover:

I samarbeid med Landøya skole og Asker Idrettsråd ser det ut til at vi kan tilby 30 ivrige ungdomsskoleelever basket som valgfag fra august. Vi har også en prosjektgruppe som i disse dager ferdigstiller et konsept rundt junior-akademi. Parallelt med dette venter vi på avklaring om igangsettelse av basketlinje på Asker vgs som bærer navnet Asker-akademiet.Vil du bidra til å bringe suksessen videre? 

Aldri har flere spilt basket i Norge, hevdes det i artikkelen fra Norges Basketballforbund, og også Asker Aliens opplever en eksplosiv vekst. For å fortsette denne veksten trenger vi flere gode hjelpere. Og flere sponsorer. Alt er av interesse!


Ikke minst er vi på jakt etter en hovedsponsor. Vi ønsker oss også kampsponsorer.

Ta kontakt med samarbeids- og sponsoransvarlig Vigdis Hvaal, så kommer vi helt sikkert frem til en avtale som kommer begge parter til gode. Ditt/deres bidrag bringer glede til alle basketglade, både utøvere, frivillige og tilskuere.


Og vil du spille basket, sier du? Ta kontakt via vår hjemmeside, og vi skal lose deg til riktig lag.


#WeBelieveInAliens

#SammenForEtAktivtOgInkluderendeSamfunn

#askerakademiet

#norgesbasketballforbund

#askeridrettsråd

Lenke til artikkelen fra Norges Basketballforbund finner dere her.