Asker Aliens Kick-Off basketcamp uke 32 for 3. - 10. klasse

Skills & Drills

I uke 32 er du invitert med på "skills & drills" med et helt fantastisk trenerteam: Per Tøien, Joshua Hart, Ludvig Bergh og Benjamin Cox! Etter en lang sommerferie er det på tide å få den oransje ballen i hendene igjen, og vi er happy for å kunne invitere til vår årlige kick-off basketkamp! 

TRENERE: Per Tøien er en legende innen norsk basketball, med ellevilt kompetansenivå som trener. Han tropper på som sportslig leder i Asker. I fjor coachet han vårt elitelag for menn. Joshua Hart har bred kompetanse innen trening og idrett, i tillegg til at han spilt profesjonelt både i Norge og utlandet hele sin basketkarriere. Josh er hovedtrener på Aliens junior-akademiet.

Ludvig Bergh har spilt for Asker Aliens omtrent hele tiden og og er utdannet seg ved Idrettshøgskolen.

Benjamin Cox var assistenttrener for Asker Aliens menn sist sesong, og er forøvrig ferdig utdannet innen kroppsøving. Han var elitespiller i mange år for Bærum. 

SKILLS &DRILLS: Full dags tilbud til den yngste gruppen (3 - 7 klasse), de trener fra 09.00-15.30. MASTERCLASS: Halv dags tilbud til den eldste gruppen (7 - 10 klasse), de trener fra 12.30- 15.30. (Maksimum 25 plasser)Henting og levering opptil 30 min før og etter trening.

PRAKTISK INFO Du får låne basketball hvis du ikke har en egen. Husk joggesko/treningssko, vannflaske og treningstøy. Husk å merke alle tingene dine med navn. Har du langt hår er det praktisk med hårstrikk. 

 • Hvor: Leikvollhallen C.  
 • Når: Mandag-fredag i uke 32, det vil si 7-11 august
 • Tidspunkt: 
  • Heldag - 8-13 år (høstens tredjeklassinger til og med sjuendeklassinger) Kl: 0830-1530
  • Pris: 2500.- (BINDENDE PÅMELDING). Ved tvungen avlysning på grunn av smittevern eller andre hensyn refunderes summen minus et administrasjonsgebyr på 150 kr.
  • Halvdag - 13-16 år (høstens sjuendeklassinger til og med tiendeklassinger) kl: 1230-1530
  • Pris: 1250.- (BINDENDE PÅMELDING). Ved tvungen avlysning på grunn av smittevern eller andre hensyn, refunderes påmelding minus administrasjonsgebyr 100kr. 
 • Alle deltakere får en t-skjorte
 • Vi serverer lunsj  og ettermiddagssnacks til den yngste gruppen
 • NB! Endringer i oppsett kan forekomme. 

Vi ber deg følge med på beskjeder i mailboksen din (sjekk også spamfilteret) i tilfelle endringer.NB! Det er mulig å søke om økonomisk støtte til denne aktiviteten. Ta da kontakt med oss på post@askeraliens.com.

VELKOMMEN!

Meld deg på her:

2023! Asker Aliens basketcamp uke 32 for 3. - 10. klasse (deltager.no)