Asker Aliens inviterer til "Tjuvstarten" for 2012 lag!

Fjorårets tjuvstart på seriespill, fullbane og nye regler for U13 var en suksess og vi gjentar arrangementet i år. Sett av helgen 1 og 2 juni og kom og bli med på vårens eventyr i vår flotte Leikvoll C. 

Lørdag 1. juni og søndag 2. juni

Den første helgen i juni blir det full rulle i Leikvollhallene når Asker Aliens inviterer til ren basketglede for gutter og jenter 2012 årgang. 

Asker Aliens inviterer til "Tjuvstarten", en turnering for U2012 (U12)! Neste sesong skal jenter og gutter født i 2012 spille på stor bane med høy kurv og med fem på banen. Lørdag og søndag 1-2 juni får dere anledning til å prøve det hos oss:) Vi bruker ellers vanlige easy-basket regler. Meld deg på ved å klikke på lenken under. (Pris 2 500 ,- per lag, minimum 3 kamper per lag. 

Dugnad for alle lag første helgen i juni!

Alle lag og foresatte i klubben bes om å holde av denne helgen, ettersom dette blir en dugnadshelg. Vi skal drive kiosker, bake, steke, sitte sekretæriat, være hall-vakter. Elitespillere må selvsagt holde seg unna banen, men vi gleder oss til å se dem stille til dugnad de også. 

Påmelding til cupen er åpnet.Aliens Tjuvstarten (cups.nu)