Asker Aliens inviterer til veterancup «Aliens Gyllene tider» og til "Tjuvstarten" for 2011 lag!

Denne sesongen er det 60 år siden Asker Aliens (Asker Basket Club) ble stiftet. Vi feirer jubileumet med å invitere de som holder basket-Norge i gang til veterancupen «Aliens Gyllene Tider». Tar du referansen er du definitivt i målgruppen.

Basketball kan i stor grad være en glede og kjærlighet du bærer med deg hele livet. Det er spesielt tydelig når man ser på hvem som driver basket-Norge; tidligere spillere i alle aldre.

Bildet over er i seg selv et gyldent øyeblikk, og viser Askers aller første lag. 

Lørdag 3. juni:

  • Den første helgen i juni blir det full rulle i Leikvollhallene når Asker Aliens inviterer til ren basketglede for de over 34 år lørdag 3. juni. Dette er helgen da Asker Aliens gir tilbake til alle dere som holder basket-Norge i gang. 
  • Dette er helgen da hele Asker Aliens basket jobber sammen en helg for å gi veteranene noen øyeblikk til selv å skinne på banen. Kanskje med halvparten av farta, men dobbelt så mye glede!
  • Dette er helgen veteranlagene kan varme opp til veteran-NM høsten 2023

Lagene kan være aktive i en divisjon, eller et sammensatt lag for anledningen. Vi kommer til å dele inn i forskjellige klasser. 

Søndag 4. juni:

Asker Aliens inviterer til "Tjuvstarten", en turnering for U2011 (U12)! Neste sesong skal jenter og gutter født i 2011 spille på stor bane med høy kurv og med fem på banen. Søndag 4. juni får dere anledning til å prøve det hos oss:) Vi bruker ellers vanlige easy-basket regler. Meld deg på ved å klikke på lenken under. (Pris 1250,- per lag, minimum 2 kamper per lag. Avhenger av hvor mange påmeldte)Arrangementet er en del av #Aliensgyllenetider, der vi markerer Askers 60-års jubileum. Lørdagen spiller senior/veteran damer, og søndagen er det yngste generasjon for første gang på stor bane.

Dugnad for alle lag første helgen i juni!

Alle lag og foresatte i klubben bes om å holde av denne helgen, ettersom dette blir en dugnadshelg. Vi skal drive kiosker, bake, steke, sitte sekretæriat, være hall-vakter. Elitespillere må selvsagt holde seg unna banen, men vi gleder oss til å se dem stille til dugnad de også. 

Påmelding til cupen er åpnet. https://aliensgyllenetider.cups.nu/