Aliens junior-akademi søker leder/trener

Drømmer du om å bidra til at flere unge får større glede av å spille basket?

...din drøm kan bli virkelighet til høsten, når Asker Aliens denne høsten etablerer sitt første junior basketakademi for barn og unge  mellom 10 og 16  år! 

Stillingsbeskrivelse

Vi søker deg som brenner for sporten, og som evner å skape idrettsglede hos barna. Vårt mål er at dette tilbudet skal skape spilleglede, og bidra  til enda større engasjement rundt basketball!  Her vil du som trener spille en nøkkelrolle i å skape ambassadører i våre vordende basketstjerner.

Du vil være den som driver, drifter og utvikler junior-akademiet. Akademiteamet vil bestå av deg og 1-2 assistenter, avhengig av antall spillere. Oppstart er tenkt i begynnelsen av september, og treningstilbudet varer ut mai måned. Vi følger i hovedsak skoleruten i Asker. 

Det kan godt hende at dette er en jobb som passer for deg som studerer. Vi kommer til å ha to akademi-dager i uka på flotte Landøya skole;  onsdager og torsdager fra ca 1400-1700. Første timen er satt av til ankomst, enkel brødmat og eventuelt lekser for dem som ønsker å gjøre dette. Treningene vil være  fra ca kl 1500 - 1645. 

Ved oppstart beregner vi dette til å være  i underkant av en  30% stilling, hvor du vil ha både operasjonelt og administrativt ansvar. Det administrative ansvaret innebærer ressursstyring (skaffe assistent/vikarer, og finne vikarer ved andres og egen sykdom, rapportere til styringsgruppen, levere timelister og lignende), logistikk (navnelister, organisering av spillere iht til ukedager, innkjøp og distribusjon av mat/frukt), samt dialog med foreldre,  Landøya skole og Asker kommune.   Det  operasjonelle består av å planlegge og gjennomføre treninger med høyt kvalitetsmessig nivå og mye latter&moro. Alle barn  skal oppleve mestring. 

Bakgrunn: 

Oppstart av akademi forutsetter nok påmeldte. Asker Aliens har gjennomført to markedsundersøkelser som indikerer at det blir nok påmeldte. 

Ønsket erfaring/egenskaper

 • Du bør ha spilt basket på høyt nivå. Hvis du er utøvende elitespiller er det naturlig at du er tilknyttet Asker Aliens elitelag.

 • Du må kunne dokumentere trener-erfaring/organisert aktivitet med barn i ulike aldersgrupper  og vise til referanser.

 • Du må være pedagogisk anlagt, tålmodig, tydelig  og gjerne  ha humoristisk sans. 

 • Du må ha  god evne til kontroll på tider, ressurser og logisikk

 • Du må kunne gjennomføre rekruttering og enkel markedsføring  av juniorakademiet. 

 • ..og trives med å kommunisere med ulike typer mennesker, på en god og effektiv måte

Vi tilbyr

 • Lønn etter kompetanse og avhengig av antall deltakere. Minimum månedslønn er  7500 kroner. 

 • Lønnsøkning ved flere enn 20 spillere som deltar  to ganger i uken. 

 • Å jobbe 10 timer i uken, hvorav 6 av dem tilbringes på Landøya skole. Resten er satt av forberedelser, administrasjon og logistikk. Den  tiden styrer du selv. Det er naturlig at antall timer øker hvis spillerantallet øker. 

 • Å være en del av en spennende start-up, kanskje det første junior-basketakademiet i Norge, med gode muligheter for å utvikle dette i form og omfang. 

 • Mulighet for forlengelse med ett år hvis junior-akademiet er en suksess. 


Send kortfattet søknad og CV til 

 Vigdis Hvaal 

e-post: Vigdishvaal@hotmail.com

tlf 95200932. 


Lurer du på noe - send mail eller melding  til Vigdis Hvaal. 


Søknadsfrist: fortløpende og senest 15. august.  Oppstart tenkt begynnelsen av september. 


Om Asker Aliens: 

Asker Aliens er en av Norges største basketklubber med flere enn 350 medlemmer, og vi vokser fra år til år. Aliens tilbyr trening fra 2. klasse og ut videregående skole. I tillegg har vi elitelag for både kvinner og menn.