VELKOMMEN TIL ALIENS JUNIOR-AKADEMI!


VELKOMMEN TIL ALIENS JUNIOR-AKADEMI!

Asker Aliens starter junior-akademi for barn og unge på flotte Landøya skole i september, 2020. Tilbudet er til barn og unge fra og med 4. klasse og til og med 10. klasse.

Dette er både for deg som har lyst til å spille og trene mer basketball🏀. Det er også for deg som har lyst til å spille basketball, men ikke helt vet ennå om du vil være en del av et lag. 

Våre trenere vil gjennomføre treninger med høyt kvalitetsmessig nivå, med  mye latter&moro. Alle barn  skal oppleve mestring.

INFORMASJON OM AKADEMIET

Aliens junior-akademi startet første uken i september. Dagene er onsdager og torsdager på flotte Landøya skole. Vi har to akademi-dager i uka på flotte Landøya skole;  onsdager og torsdager fra ca 1415-1630. Første tiden er satt av til ankomst, enkel medbrakt snack og eventuelt lekser for dem som ønsker å gjøre dette. Vi får tilgang til hallen kl 1500. Treningen varer halvannen time.


DET ER NÅ VENTELISTE FOR DELTAKELSE ONSDAGER.  DET ER NOEN FÅ PLASSER IGJEN TORSDAGER.


ALDER

Akademiet er i første omgang for barn og unge fra og med 4. klasse og ut ungdomsskolen

HUSK

Egen ball, vannflaske, treningstøy og sko til å trene inne med. Liten matpakke hvis du trenger å spise. 

TRANSPORT

Deltakere må selv sørge for å komme seg til Landøya. Fra de aller fleste interesserte går det buss i nærheten som tar deg til Landøya skole. Det vil være flere som tar buss til Landøya. Alternativt kan foreldre gå sammen i kjøregrupper. Vi jobber videre med å se om vi etterhvert vil kunne tilby transport, men det er ikke sannsynlig for skoleåret 2020-2021

MAT

Vi må vente med å gi informasjon om eventuell matservering grunnet retningslinjer for smittevern. .Den første tiden ber vi barna om å ha med seg noe de kan spise før trening, og gjerne etterpå.

PRIS

Pris for deltakelse per måned er 700 kr for en dag i uken og 1100 for to dager i uken. Det er løpende påmelding, og en måneds oppsigelse gjeldende fra den første i hver måned. Hvis du ikke er medlem fra før tilkommer en lav, årlig medlemsavgift i klubben på 100 kr. Alle må være medlemmer i klubben for å delta på treninger, ellers er ikke spilleren forsikret. 

PÅMELDING

Junior-akademiet organiseres  gjennom bruk av appen Spond. Vi følger skoleruten i Asker. Siste trening er i slutten av mai 2021.  

Bruk følgende link til påmelding. Fyll inn all etterspurt informasjon. Send avgårde. Og vent på å bli akseptert som medlem.

https://club.spond.com/landing/signup/abc?fbclid=IwAR2O2d1PujvCPwy_ZuMaeZNzv-DKEzHlF70uCSMC6FNbl65Lt3mvDMOrS_w

NB! DET ER NÅ VENTELISTE FOR DELTAKELSE ONSDAGER.  DET ER NOEN FÅ PLASSER IGJEN TORSDAGER. 

Påmeldingen blir akseptert da vi har ledig plass og du vil få tilsendt informasjon på epost.

Vi gleder oss til å være sammen med deg!