VELKOMMEN TIL ALIENS JUNIOR-AKADEMI!

Asker Aliens tilbyr junior-akademi for barn og unge på flotte Landøya skole fra begynnelsen av september og ut mai måned. Tilbudet er til barn og unge fra og med 4. klasse og til og med 10. klasse. Vi har utvidet tilbudet med en dag og tirsdager er det jente akademi.

Dette er både for deg som har lyst til å spille og trene mer basketball🏀. Det er også for deg som har lyst til å spille basketball, men ikke helt vet ennå om du vil være en del av et lag. 

Våre trenere vil gjennomføre treninger med høyt kvalitetsmessig nivå, med  mye latter&moro. Alle barn  skal oppleve mestring.

INFORMASJON OM AKADEMIET

Aliens junior-akademi starter i begynnelsen av september. Dagene er tirsdager, onsdager og torsdager på flotte Landøya skole fra 14:00 til 16:30. Første tiden er satt av til ankomst, enkel medbrakt snack og eventuelt lekser for dem som ønsker å gjøre dette. Vi får tilgang til hallen kl 1500. Treningen varer halvannen time.

ALDER

Akademiet er i første omgang for barn og unge fra og med 4. klasse og ut ungdomsskolen

HUSK

Egen ball, vannflaske, treningstøy og sko til å trene inne med. Liten matpakke hvis du trenger å spise. 

TRANSPORT

Deltakere må selv sørge for å komme seg til Landøya. Fra de aller fleste interesserte går det buss i nærheten som tar deg til Landøya skole. Det vil være flere som tar buss til Landøya. Alternativt kan foreldre gå sammen i kjøregrupper. Vi jobber videre med å se om vi etterhvert vil kunne tilby transport, men det er ikke sannsynlig  grunnet smittevern enn så lenge.


PRIS

Pris for deltakelse per måned er 770 kr for en dag i uken, 1100 kr for to dager i uken og 1500 kr for tre dager i uken. Det er løpende påmelding, og en måneds oppsigelse gjeldende fra den første i hver måned. Hvis du ikke er medlem fra før tilkommer en lav, årlig medlemsavgift i klubben på 150 kr. Alle må være medlemmer i klubben for å delta på treninger, ellers er ikke spilleren forsikret. 

Vi har også søskenrabatt på 25%. (Prosentvis rabatt fra og med familiemedlem nr 2. Medlemmet med høyest sum betaler full pris. Deretter regnes rabatt på resten av medlemmene).

PÅMELDING

Junior-akademiet organiseres  gjennom bruk av appen Spond. Vi følger skoleruten i Asker. Siste trening er i slutten av mai.  

Bruk følgende link til påmelding. Fyll inn all etterspurt informasjon. Send avgårde. Og vent på å bli akseptert som medlem.

https://club.spond.com/landing/signup/abc?fbclid=IwAR2O2d1PujvCPwy_ZuMaeZNzv-DKEzHlF70uCSMC6FNbl65Lt3mvDMOrS_w

Påmeldingen blir akseptert da vi har ledig plass og du vil få tilsendt informasjon på epost.

Vi gleder oss til å være sammen med deg!

Har du sprøsmål før du melde deg på? Ta kontakt med treneren:

Joshua Hart
joshuahart22@gmail.com