VELKOMMEN TIL ALIENS JUNIOR-AKADEMI!


VELKOMMEN TIL ALIENS JUNIOR-AKADEMI!

Asker Aliens starter junior-akademi for barn og unge på flotte Landøya skole i september, 2020. Tilbudet er til barn og unge fra og med 4. klasse og til og med 10. klasse.

Dette er både for deg som har lyst til å spille og trene mer basketball🏀. Det er også for deg som har lyst til å spille basketball, men ikke helt vet ennå om du vil være en del av et lag. 

Våre trenere vil gjennomføre treninger med høyt kvalitetsmessig nivå, med  mye latter&moro. Alle barn  skal oppleve mestring.

INFORMASJON OM AKADEMIET

Aliens junior-akademi startet første uken i september. Dagene er onsdager og torsdager på flotte Landøya skole. Vi har to akademi-dager i uka på flotte Landøya skole;  onsdager og torsdager fra ca 1415-1630. Første tiden er satt av til ankomst, enkel medbrakt snack og eventuelt lekser for dem som ønsker å gjøre dette. Vi får tilgang til hallen kl 1500. Treningen varer halvannen time.

ALDER

Akademiet er i første omgang for barn og unge fra og med 4. klasse og ut ungdomsskolen

HUSK

Egen ball, vannflaske, treningstøy og sko til å trene inne med. Liten matpakke hvis du trenger å spise. 

TRANSPORT

Deltakere må selv sørge for å komme seg til Landøya. Fra de aller fleste interesserte går det buss i nærheten som tar deg til Landøya skole. Det vil være flere som tar buss til Landøya. Alternativt kan foreldre gå sammen i kjøregrupper. Vi jobber videre med å se om vi etterhvert vil kunne tilby transport, men det er ikke sannsynlig for skoleåret 2020-2021

MAT

Vi må vente med å gi informasjon om eventuell matservering grunnet retningslinjer for smittevern. .Den første tiden ber vi barna om å ha med seg noe de kan spise før trening, og gjerne etterpå.

PRIS

Pris for deltakelse per måned er 700 kr for en dag i uken og 1100 for to dager i uken. Det er løpende påmelding, og en måneds oppsigelse gjeldende fra den første i hver måned. Hvis du ikke er medlem fra før tilkommer en lav, årlig medlemsavgift i klubben på 100 kr. Alle må være medlemmer i klubben for å delta på treninger, ellers er ikke spilleren forsikret. 

PÅMELDING

Junior-akademiet organiseres  gjennom bruk av appen Spond. Vi følger skoleruten i Asker. Siste trening er i slutten av mai 2021.  

Bruk følgende link til påmelding. Fyll inn all etterspurt informasjon. Send avgårde. Og vent på å bli akseptert som medlem.

https://club.spond.com/landing/signup/abc?fbclid=IwAR2O2d1PujvCPwy_ZuMaeZNzv-DKEzHlF70uCSMC6FNbl65Lt3mvDMOrS_w

Påmeldingen blir akseptert da vi har ledig plass og du vil få tilsendt informasjon på epost.

Vi gleder oss til å være sammen med deg!