JOSHUA HART
Leder, Aliens junior akademi

Den amerikanske elitespilleren og personlige treneren Joshua Hart er rutinert leder og trener på Aliens junior-akademi. Og han gleder seg til å trene nettopp deg!

Som profesjonell basketspiller har Josh både ledet og deltatt i mange camps i Europa, Asia og i USA de siste ti årene. Han har derfor et svært godt grunnlag for å med å organisere, drive og utvikle Aliens junior-akademi. 

I tillegg har han de siste tre årene jobbet fulltid som sertifisert personlig trener (PT) i SATS.  I Norge har han spilt for flere lag, blant andre Asker Aliens, Kongsberg Miners og Bærum Basket. For den kommende sesongen er Josh tilbake i Aliens´ sorte og gule drakt.

- Jeg er svært takknemlig overfor Aliens som tør satse på denne plattformen for å lære bort basketball til barn og unge. Jeg var heldig som hadde gode rollemodeller da jeg vokste opp, og jeg håper jeg kan være det samme for hver og en av barna som vil gå på junior-akademiet. Mitt mål er å ikke bare lære dem basketball, men også kunnskap de kan ta med seg videre i livet. Alle er velkomne til mine treninger, uansett nivå, sier Joshua Hart.