Om G04


Asker G04/G16 har utviklet seg solid de siste to årene, både i antall og i kvalitet. Sist sesong ble laget klar seriemester i Eliteserien og gjorde en veldig bra Gøteborgcup som endte med delt tredjeplass blant 70 lag fra 6 nasjoner. Vi har økt antallet spillere mye de siste årene og er nå en gruppe på 18 spillere.

Laget består av spillere fra hele «Nye Asker», i tillegg til Bærum og Hønefoss. Vi har spillere som har spilt basket i mange år, men også tatt i mot nye spillere hele veien. Noen av spillerne har så lang erfaring og er blitt så gode at de spiller på årsklassens landslag, mens andre er å regne som nybegynnere.  

I 2019 har sesongen knapt startet, men en 2. plass i Bærum Open er allerede i boks. Et knapt finaletap mot en av våre gode konkurrenter, Kolbotn, er en god start på sesongen. Laget har sportslige ambisjoner inneværende sesong, og da først og fremst i Regionsmesterskap og NM. I år stiller vi eget lag i to serier i regionen; G16 Eliteserie og G17 Eliteserie. I tillegg samarbeider vi med de beste G05 spillerne inn i serien G16Vest. Hovedmål i laget er å utvikle spillerne i gruppen best mulig, og i tillegg prestere godt blant landets beste ved utvalgte anledninger.