Easybasket (fra andre klasse og ut 7. klasse)
Er du gutt eller jente i aldersgruppen 7 (inn)til 13 år? Har du lyst til å spille basket? Vi har mange lag både på gutte- og jentesiden og vi vil gjerne ha DEG med på laget, også. Ta kontakt med medlemsansvarlig via eposten: post@askeraliens.com og du vil bli veiledet til treningstider og kontaktperson for det laget du bør høre til på.

Det er venteliste til alle våre guttelag. Vårt yngste guttelag er de som er født i 2013-2014. Vi håper å kunne starte ett eget G2014 kommende sesong (2022-2023)

Det er ikke ventelister til våre jentelag. Vårt yngste jentelag er de som er født i 2013-2014.

Vi håper å kunne tilby basketball til 1-2 klasse (basketlek) med oppstart sesongen 2022-2023, og kommer tilbake til dette utover høsten. 

Slik presenterer Norges basketballforbund Easybasket: Easy Basket (EB) er en spilleform for spillere på barneskolen. EB spilles 4 mot 4 fra U7-U12 og 5 mot 5 i U13, det tilstrebes at alle spillere spiller like mye og på hvert arrangement spiller lagene minst to kamper. Kampresultatene har ikke noen betydningsfull rolle, der kampene registreres kun for å gjøre kommende arrangement så jevne som mulig.

Oversikt over reglene finner dere her: https://basket.klubb.nif.no/easybasket/Sider/Spilleregler.aspx