Asker Aliens inviterer til veterancup «Aliens Gyllene tider»!

Denne sesongen er det 60 år siden Asker Aliens (Asker Basket Club) ble stiftet. Vi feirer jubileumet med å invitere de som holder basket-Norge i gang til veterancupen «Aliens Gyllene Tider». Tar du referansen er du definitivt i målgruppen.

Basketball kan i stor grad være en glede og kjærlighet du bærer med deg hele livet. Det er spesielt tydelig når man ser på hvem som driver basket-Norge; tidligere spillere i alle aldre.

Bildet over er i seg selv et gyldent øyeblikk, og viser Askers aller første lag. 

Hold av første helgen i juni! 

  • Den første helgen i juni blir det full rulle i Leikvollhallene når Asker Aliens inviterer til ren basketglede for de over 35 år. Dette er helgen da Asker Aliens gir tilbake til alle dere som holder basket-Norge i gang. 
  • Dette er helgen da hele Asker Aliens basket jobber sammen en helg for å gi veteranene noen øyeblikk til selv å skinne på banen. Kanskje med halvparten av farta, men dobbelt så mye glede!
  • Dette er helgen veteranlagene kan varme opp til veteran-NM høsten 2023

Lagene kan være aktive i en divisjon, eller et sammensatt lag for anledningen. Vi kommer til å dele inn i forskjellige klasser. 

Dugnad for alle lag første helgen i juni!

Alle lag og foresatte i klubben bes om å holde av denne helgen, ettersom dette blir en dugnadshelg. Vi skal drive kiosker, bake, steke, sitte sekretæriat, være hall-vakter. Elitespillere må selvsagt holde seg unna banen, men vi gleder oss til å se dem stille til dugnad de også. 

Påmelding til cupen er åpnet. https://aliensgyllenetider.cups.nu/